Denné menu :
Sabaraca pub
t.č:0910 364 314

Pondelok 22.7.2024

Polievka:

1.400 ml   Rascová polievka s vajíčkom 1,3,7

2.400 ml  Kurací vývar s cestovinou 1,3,9

Jedlo:

  1. 150/200g Kráľovský špiz / kuracie mäso, syr/, varené zemiaky, tatárska omáčka    1,3,7
  2. 350g           Rizoto z bravčového mäsa so zeleninou, posypané syrom    1,3,7
  3. 350g                Ryžový nákyp s ovocím    1,3,7
  4. 150/200g Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ hranolky  1,3,7      
  5. 350g           Bryndzové pirohy s maslom, slaninkou a kyslou smotanou   1,3,7

Utorok 23.7.2024

Polievka:

1.400 ml     Šampiňónová polievka s maslovými haluškami   1,3,7

2.400 ml  Kurací vývar s cestovinou 1,3,9

Jedlo:

  1. 150/200g         Čiernohorský kurací rezeň, opekané zemiaky, tzatziki dressing   1,3,7       
  2. 150/200g       Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa    1,3,7
  3. 350g          Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou   1,3,7  
  4. 150/200g  Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ hranolky   1,3,7    
  5. 350g          Bryndzové pirohy s maslom, slaninkou a kyslou smotanou    1,3,7 

Streda 24.7.2024

Polievka:

1.400 ml     Hrachová polievka s párkom   1,3,7

2.400 ml  Kurací vývar s cestovinou 1,3,9

Jedlo:

  1. 150/200g    Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša   1,3,7      
  2. 150/200g        Kuracie soté so šampiňónmi, ½ ryža, ½ krokety   1,3,7       
  3. 350g           Zeleninový šalát s kuracími medailónkami , dressing, hrianka    1,3,7      
  4. 150/200g Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ hranolky    1,3,7   
  5. 350g          Bryndzové pirohy s maslom, slaninkou a kyslou smotanou       1,3,7

Štvrtok 25.7.2024

Polievka:

1.400 ml     Tekvicový krém s opraženým chlebom   1,3,7

2.400 ml  Kurací vývar s cestovinou 1,3,9

Jedlo:

  1. 150/200g      Vyprážaný kurací rezeň v corn – flakes, hranolky, tatárska omáčka   1,3,7  
  2. 350g    Živánska na plechu, kyslá uhorka     1,3,7                                                                 
  3. 350g      Cestovinový šalát s ananásom a kuracím mäsom    1,3,7
  4. 150/200g       Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ hranolky     1,3,7                
  5. 350g       Bryndzové pirohy s maslom, slaninkou a kyslou smotanou       1,3,7

Piatok 26.7.2024

1.400 ml     Zeleninový boršč   1,3,7

2.400 ml  Kurací vývar s cestovinou 1,3,9

Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka   1,3,7
  2. 150/200g    Grilovaný kurací steak s krémovo – syrovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky  1,3,7
  3. 350g    Domáce langoše potreté cesnakom, tatárskou omáčkou a kečupom, posypané syrom   1,3,7
  4. 150/200g Prírodný kurací plátok, ½ ryža, ½ hranolky    1,3,7             
  5. 350g      Bryndzové pirohy s maslom, slaninkou a kyslou smotanou      1,3,7